Με ανακύκλωση ξεκίνησε την δουλειά ο νέος Δήμαρχος Τρικκαίων

Εμείς περιμένουμε να δούμε και να ακούσουμε τις προθέσεις του κ. Ψινάκης Νέου Δημάρχου Μαραθώνα, στο κατά πόσο θα βάλει σε 1η προτεραιότητα την ανακύκλωση, σε όλες τις δημοτικές Κοινότητες του Δήμου με την ουσιαστική εφαρμογή στην πράξη.

anakyklosi papastergiouΕπανεκκίνηση στη νοοτροπία όλων ζήτησε ο νέος Δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου και το πνεύμα αυτό φαίνεται να υπάρχει σε όλη την ομάδα του.


Αργά το βράδυ τον εκλογών, αφού οι πανηγυρισμοί για τη μεγάλη νίκη τελείωσαν, όλοι όσοι άντεξαν και βρισκόντουσαν στο εκλογικό κέντρο της Ασκληπιού στις 04:00 τα ξημερώματα, φρόντισαν να μαζέψουν τα πάντα (πλαστικά ποτήρια, φυλλάδια, χαρτιά κλπ) και να σκουπίσουν τον πεζόδρομο προκειμένου το πρωί της Δευτέρας να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στη λειτουργία της πόλης.


Αλλά και χθες το απόγευμα όταν οι συνεργάτες του νέου Δημάρχου άρχισαν να μαζεύουν τα πράγματα από το εκλογικό κέντρο, μετέφεραν προσωρινά έναν κάδο ανακύκλωσης μπροστά από το κέντρο προκειμένου να ανακυκλώσουν όσο προεκλογικό υλικό τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε.
Όπως άλλωστε τόνιζε και στις προεκλογικές ομιλίες του ο νέος Δήμαρχος, κανείς δεν θα κάνει τις ζωές μας καλύτερες αν εμείς δεν προσπαθήσουμε για αυτό!

Φαίνεται ότι η «επανεκκίνηση» ξεκίνησε πολύ πριν την 1η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής !

No comments:

Post a Comment

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε χρειάζεται. Γράψτε την γνώμη σου. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου.