ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

Για εμάς ( τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ μέλη της επιτροπής περιβάλλοντος) το ζητούμενο ήταν να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του κόσμου για ΕΝΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΡΝΑΒΑ ξεκινώντας και εφαρμόζοντας στην πράξη το πρόγραμμα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ – ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, κλείνοντας σταδιακά την χωματερή μας.
Η εξέλιξη της προσπάθειας όμως σταμάτησε, αφού η σημερινή Κοινοτική Αρχή διέκοψε την λειτουργία της επιτροπής ανακύκλωσης, το 2008. Έτσι πάγωσαν – σταμάτησαν όλες οι προβλεπόμενες δραστηριότητες εξέλιξης του προγράμματος των εθελοντών, με συνέπεια να απογοητευτεί ο κόσμος, εμείς αλλά ιδιαίτερα η νεολαία στην οποία αποταθήκαμε με υποσχέσεις.
Κύριε Βούλγαρη, ΔΕΝ μας ικανοποίησαν οι φράσεις σας “ μας ΑΓΓΙΖΕΙ” (η ανακύκλωση), απαιτήσαμε ισχυρές προσωπικές ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ από εσάς τον ίδιο και τους επικεφαλείς ΟΛΩΝ των πολικών παρατάξεων να βάλλουν και ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σαν 1η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ για τον τόπο μας. Πράγμα το οποίο τελικώς ΔΕΝ εγινε.
Θα ήμασταν ΠΡΟΘΥΜΟΙ (ως ενεργοί πολίτες) να επανεξετάσουμε την θέση μας και να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι για την συνέχιση του προγράμματος ανακύκλωσης μόλις και οταν εξασφαλίσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τούτο χάριν της προστασίας του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ που γιορτάζουμε ΣΗΜΕΡΑ, αλλά και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

No comments:

Post a Comment

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε χρειάζεται. Γράψτε την γνώμη σου. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου.