ΜΕ ΠΑΘΟΣ & ΑΦΟΣΙΩΣΗ «Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ



Αντιπροσωπεία ενεργών πολιτών Βαρνάβα, οργάνωσε και πραγματοποίησε επίσκεψη ενημέρωσης στον Δήμο Παιανίας. Ένας Δήμος που σε διάρκεια λίγων μόλις μηνών κατάφερε να ανακυκλώση σχεδόν το σύνολο των απορριμμάτων του.

Από τον Βαρνάβα παραβρέθηκαν οι κ.κ, Κόλλιας Γ. Ρώσσης Χρισφ., Αλέξανδρος Προκοπάκης και ο Αποστολόπουλος Μ. ( Ο Πρόεδρος της Κοινότητας, αν και επιθυμούσε ναναι μαζί μας, απουσίασε, λόγο υποχρέωσης να παρουσιαστεί σε δικαστήριο).

Από το Δήμο Παιανίας παραβρέθηκαν, οι Κυρίες Κωτσαρά Γεωργία (αντιδ/ρχος), Αγγελοπούλου Ζωή Δημ. Σύμβουλος, και η κα Χαμιλάκη υπεύθυνη Ανακύκλωσης - εθελόντρια.

Αντ/ρχος Περιβάλλοντος κ. Κωτσαρά


Υπεύθυνη ανακύκλωσης εθελόντρια κα Γιούλη Χαμηλάκη & Διευθύντρια Γραφείου Δημάρχου

Η δημιουργική και αποτελεσματική εργασία της μικρής και ευέλικτης ομάδας εθελοντριών της κα Χαμιλάκη, συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχία του όλου εγχείρηματος, με ουσιαστική υποστήριξη του Δημάρχου Δημήτρη Γ. Δάβαρη και του Δημ. Συμβουλίου. Απ ότι φάνηκε το Περιβάλλον στην Παιανία είναι υπόθεση γυναικών. Μπράβο!

Η σύσκεψη κράτησε περίπου 2 ώρες, όπου ανεπτύχθη όλο το πρόγραμμα υλοποίησης ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ – ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.

· Σύστημα ανακύκλωσης κάδοι μπλε, σακούλες - κάδοι κομποστοποίησης.

· Ενημέρωση ευαισθητοποίηση πολιτών σε καθημερινή βάση.

· Πληροφοριακό υλικό

· Ηλεκτρικές συσκευές κ.λ.π

Ο Δήμος Παιανίας έχει πληθυσμό 25.000 κατοίκων σε αντιστοιχία με την Κοινότητα Βαρνάβα που είναι μόλις 2.500 κάτοικοι.

Όλοι μας είπαν … ΜΠΟΡΕΙΤΕ πολύ εύκολα να ΠΕΤΥΧΕΤΕ αρκεί να επενδύσετε με αφοσίωση και καθημερινή εργασία, στην ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ αυτό θα εξασφαλίσει την ΕΠΙΤΥΧΙΑ, τα υπόλοιπα (υλικοτεχνικά) είναι τα εύκολα.

Φύγαμε από την συνάντηση ενθουσιασμένοι και όλοι είπαμε ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και εμείς να γίνουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ για έναν Βαρνάβα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ & ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΤΩΡΑ… προχωράμε... ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑ.

1 comment:

  1. Να μάθουμε από τις εθελοντριες του Δήμου Παιανίας. Εξαιρετικό έργο και υπέροχο αποτέλεσμα στην ανακύκλωση πρόσφεραν και προσφέρουν για την προστασία του περιβάλλοντος.
    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ?

    ReplyDelete

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε χρειάζεται. Γράψτε την γνώμη σου. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου.