ΜΗΝ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ



Να ακολουθήσουμε την εμπειρία που έχουν ήδη αποκτήσει άλλοι επιτυχημένοι Δήμοι στον τομέα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ & ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΊΗΣΗ και να προχωρήσουμε γρήγορα.
Τώρα ο δρόμος είναι ευκολότερος αρκεί να συντονιστούμε και να οργανωθούμε σοβαρά!

ΜΗΝ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ

Μερικοί Δήμοι στην Αττική που έχουν διακριθεί από τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχουν κάνει είναι ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (κάτοικοι 45.000) & ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. Μιλήσαμε μ αυτούς και μας είπαν :

To 1ο Στάδιο το ΔΥΣΚΟΛΟ ήταν να " ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ" για την σοβαρότητα των προθέσεών μας, με την σωστή οργάνωση του όλου εγχειρήματος. Μέλη το Δ.Σ μαζί με ομάδα εθελοντών, δουλεύει ακατάπαυστα για επιτυχία του προγράμματος, κάθε μέρα.

Σε 2ο Στάδιο ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος με καθημερινή παρακολούθηση των αποτελεσμάτων και προσαρμογή στις ιδιομορφίες και με άμεση λύση των προβλημάτων.

Η κοινότητα Βαρνάβα ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ είμαστε λίγοι κάτοικοι και όγκος των σκουπιδιών σχετικά μικρός πράγμα που διευκολύνει στην διαχείριση του.

Απομένει οι κάτοικοι και φορείς να ενστερνιστούν και να συμβάλλον στο μέγιστο για την επιτυχία του σοβαρού αυτού ΣΤΟΧΟΥ, για έναν

ΟΙΚΟΛΟΓΟΚΟ ΒΑΡΝΑΒΑ χωρίς ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ & ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Φτιάξτε την Ομάδα και παίξτε!


Μιχάλης Αποστολόπουλος

2 comments:

  1. Ωραίες οι προθέσεις και οι εξαγγελίες, αλλά..δυστυχώς, η μικροπολιτική και τα μικροσυμφέροντα δεν αφήνουν να άνθηση τίποτε σ αυτό το τόπο. Ετσι και στο Βαρνάβα μια μικρογραφία της κοινωνίας μας υπάρχουν αυτοί που θα θελήσουν να εμποδίσουν την υλοποίηση του έργου αυτού.

    Ολα όμως εξαρτώνται από την πολιτική βούληση των παρατάξεων να συναινέσουν και να δουλέψουν σκληρά για την επιτυχία αυτής της πρόκλησης.

    ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ReplyDelete
  2. Αν το αποφασίσατε προχωρήστε!

    Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, θα πρέπει να καλέσει όλους τους κατοίκους και όλες της κοινωνικές ομάδες σε μια καλά προετοιμασμένη ημερίδα - παρουσίαση.

    Οι πρώτες εντυπώσεις της κοινωνίας για το πρώτο χρονικό διάστημα, θα βγάλουν "κυβέρνηση" δηλαδή θα εξασφαλίζουν την ΕΠΙΤΥΧΊΑ. Αν όμως κάνει 'λακκούβα', τότε τελειώσατε. ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΑΤΕ ΑΠΟΤΥΧΊΑ.

    Απλά επισημαίνω τους κινδύνους.

    Πολλά θα εξαρτηθούν από τους οργανωτές,τους υποστηρικτές και την καμπάνια που απαραίτητα πρέπει να κάνετε σε κάθε σπίτι πόρτα-πόρτα σε τακτά χρονικά διαστήματα για να εμπεδωθεί η ΧΡΗΣΙΜΌΤΗΤΑ και ΑΝΑΓΚΑΙΌΤΗΤΆ του εγχειρήματος.

    Αποφύγετε τις ΚΌΝΤΡΕΣ!

    ReplyDelete

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε χρειάζεται. Γράψτε την γνώμη σου. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου.