ΒΑΡΝΑΒΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κοινοτικών υπαλλήλων για την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ


Σήμερα 11.3.08 έγινε η πολυπόθητη συγκέντρωση του υπαλληλικού δυναμικού της Κοινότητας Βαρνάβα που στόχο είχε και έχει την συνεχή ενημέρωση τους πάνω στο θέμα της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ που ξεκινά η Κοινότητα μας.

Στην συγκέντρωση πήραν μέρος ο Πρόεδρος και ο Πρώην πρόεδρος της Κοινότητας, μαζί με εθελοντές υποστήριξης του προγράμματος.


Ο Πρόεδρος (κ .Ν. Βούλγαρης) ανέλυσε την μεγάλη σημασία που έχει για τον τόπο το πρόγραμμα της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και δήλωσε την απόφασή του να το στηρίξει με κάθε θυσία, δεδομένης και της ομόθυμης υποστήριξης του Κοινοτικού Συμβουλίου, παρά την οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα.

Ο Πρώην Πρόεδρος (κ. Γ. Κόλλιας) και μέλος της επιτροπής Ανακύκλωσης, ανέλυσε το σύστημα των ΜΠΛΕ κάδων, υπογράμμισε την σημασία και την θέλησή του να ΠΕΤΥΧΕΙ το πρόγραμμα χάριν της προστασίας του Περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Οι εθελοντές – ενεργοί πολίτες –μέλη της επιτροπής ανακύκλωσης Βαρνάβα κ.κ Αλέξανδρος Προκοπάκης και Μιχάλης Αποστολόπουλος, ανέπτυξαν την θέση τους στο θέμα και την πολύπλευρη υποστήριξη που προσφέρουν στην Κοινότητα για την επιτυχία της Ανακύκλωσης.

Πρόεδρος & Πρώην Πρόεδρος ΜΑΖΙ - οι βασικοί συντελεστές της προετοιμασίας και υλοποίησης του Προγράμματος Ανακύκλωσης.


ΟΛΟΙ οι ομιλητές τόνισαν …ότι ο βασικότερος συντελεστής ΟΛΩΝ είναι οι Κοινοτικοί υπάλληλοι και ιδιαίτερα το Συνεργείο Καθαριότητας.

Πολλές οι ερωτήσεις, τα σχόλια, οι υποδείξεις κλπ. από πλευράς υπαλλήλων έδειξαν το μέγεθος του ενδιαφέροντος για την ΕΠΙΤΥΧΙΑ του Προγράμματος.

Ακούστηκαν σχόλια όπως:

· ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ είναι εύκολο,

· θα ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ τις δυσκολίες,

· ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ το ΚΑΝΟΥΜΕ

· Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ μπορεί να γίνει το πρώτο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ.

· Κλπ

Ήταν μια πολύ καλή και εποικοδομητική αρχή, όλοι διαπιστώσαμε με ευχαρίστηση ότι ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ από φιλότιμους ανθρώπους-υπαλλήλους της Κοινότητας που πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να επιτελέσουν το έργο τους με τον καλύτερο τρόπο.

ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ !
...και προσφέρουμε κάθε Υποστήριξη στο έργο σας!

"ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ"

1 comment:

  1. Η σακουλίτσα και οι ΜΠΛΕ κάδοι της ΕΕΑΑ είναι η πρόφαση για να αποτύχει η ανακύκλωση και να απογοητευτεί ο κόσμος…να αποτύχει το ‘"εγχείρημα".
    Αυτή είναι η αποστολή της ΕΕΑΑ…..φαίνεται και από το αποτελέσματα που έχουν στην Αθήνα…ακούστηκαν πολλά στο συνέδριο της ΤΕΔΚΝΑ.
    Ο στόχος τους είναι να δικαιολογήσουν την ΕΣΚΔΝΑ –ΚΕΔΚΕ για την έλλειψη ανακύκλωσης στην χώρα μας…..και να τα φορτώσουν στον ‘’δύσκολο Ελληνα’’.και έτσι να τεκμηριώνεται η αναγκαιότητα εφαρμογής του ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.
    Επειδή νομίζουν πως δεν το καταλαβαίνουμε αυτοί αποθρασύνονται και προχωράνε στα σχέδιά τους για νέους ΧΥΤΑ.

    Ξέρουν ότι Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ως έχει είναι μία επιστημονικά διάτρητη πρόταση ικανή να τους γελοιοποιήσει, τεκμηριώνοντας την ανοησία τους ή (και) την διαφθορά τους και να τους στείλει "σπίτια τους".

    Αυτό όμως που τους καθησυχάζει είναι ότι μέχρι στιγμής δεν δέχονται καμία ουσιαστική κριτική, καμία οργανωμένη επίθεση, σε αυτό το επίπεδο.
    Η πρόσφατες δε νίκες τους στο ΣτΕ φαίνεται να έχουν ηρεμήσει και τους πλέον επισφαλείς (….μηχανικοί ΥΠ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε που ενέκριναν την Μ.Π.Ε, κ.α. .) .

    ReplyDelete

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε χρειάζεται. Γράψτε την γνώμη σου. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου.