ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

κ.κ Ρώσσης, Προκοπάκης, Βούλγαρης, Αποστολόπουλος, κα Μίχα.

Αντιπροσωπεία του Βαρνάβα με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Ν. Βούλγαρη επισκέφτηκε τον Δήμο Ελευσίνας για να γνωρίσει από κοντά τα επιτεύγματα που έχει σημειώσει ο Δήμος στο θέμα της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

Ο Δήμος Ελευσίνας έχει ξεκινήσει την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ – ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ εδώ και 5 χρόνια και έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα, χάριν της ευαισθησίας που έχουν επιδείξει οι δημότες.

Αρπάγη συλλογής & τροφοδότησης

Θρυμματιστής κλαδεμάτων

Επισκεφθήκαμε το εργοτάξιο του Δήμου όπου με σύγχρονα μηχανήματα θρυματιστές μετατρέπουν τα κλαδέματα σε κομπόστ – λίπασμα και το οποίο διαθέτουν δωρεάν στους κατοίκους.

Ο αντιδήμαρχος κ. Τσουκαλάς μας πληροφόρησε για τις δυσκολίες που είχε το Πρόγραμμα το πρώτο χρονικό διάστημα που ξεκίνησε και μας προετοίμασε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε και να προσέξουμε ιδιαίτερα. Υπογράμμισε την σημασία που έχει η συνεχής ενημέρωση των πολιτών με ταυτόχρονο έλεγχο εφαρμογής του συστήματος.

Κοντέινερ συλλογής - αποθήκευσης Ηλεκτρικών συσκευών.

Διαπιστώσαμε το πόσο εύκολο είναι να πετύχουμε και εμείς στον Βαρνάβα και να αναδείξουμε την Κοινότητά μας 1η στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε όλη την Ελλάδα.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ! ...να πετύχουμε.



1 comment:

  1. Ναι μπορείτε να πετύχετε, αρκεί όλοι να δουλέψετε με συνέπεια και σύστημα.
    Είναι πολύ εύκολο και μας το έκρυβαν (Κρατική διοίκηση & συμφέροντα). Απλά πράγματα για κάθε σπίτι.ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

    Μπράβο στο Πρόεδρο σας και στις παρατάξεις σας.

    ReplyDelete

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε χρειάζεται. Γράψτε την γνώμη σου. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου.