ΤΟ 2007, ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ, Οργάνωσαν και έβαλαν τα θεμέλια λειτουργίας του συστήματος ανακύκλωσης. Μέλη Ρώσσης Χρφ, Προκοπάκης Αλεξ. Μ. Αποστολόπουλος. (VIDEO)

Το πρόγραμμα διήρκεσε 10 μήνες. Έκτοτε και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμιά αξιόλογη προσπάθεια. Ούτε στην θητεία Λουίζου/Τσιμίνη ούτε Ψηνάκη/Ασημακοπούλου. Η κοινωνία μας λειτουργεί δυστυχώς χωρίς ανακύκλωση με την εγκληματική ανοχή/αδιαφορία των κρατούντων.



ΙΣΤΟΡΙΚΟ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. κ.Ν. Βούλγαρη. Για εμάς ( τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ μέλη της επιτροπής περιβάλλοντος και ανακύκλωσης) το ζητούμενο ήταν να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του κόσμου για ΕΝΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΡΝΑΒΑ ξεκινώντας και εφαρμόζοντας στην πράξη το πρόγραμμα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ – ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, κλείνοντας ταυτόχρονα και την χωματερή μας. Η πρόοδος και το έργο της επιτροπής ήταν πολυποίκιλο και με απτά αποτελέσματα για τους 10 μήνες που διήρκεσε. Η εξέλιξη σταμάτησε τον Νοέμβριο του 2008, όταν η Κοινοτική Αρχή διέκοψε την λειτουργία της για λόγους πολιτικής σκοπιμότητος.

No comments:

Post a Comment

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε χρειάζεται. Γράψτε την γνώμη σου. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου.