GRAND OPENING –ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΒΑΡΝΑΒΑ

Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Ν. Βούλγαρης

Η δεύτερη σε σειρά Ημερίδα με κατοίκους και φορείς του Βαρνάβα έγινε στις 24.2.08, με σημαντική προσέλευση κόσμου. Η αίθουσα του ΚΑΠΗ ήταν γεμάτη.

Πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γ. Κόλλιας

Κος Πέτρος Στάμου Κοιν. Σύμβουλος μειοψηφίας


κ. Βούλγαρης, κα Χαμηλάκη, κος Κιρκίτσος

Ομιλητές ήσαν οι Κος Βούλγαρης Ν. (Πρόεδρος της Κοινότητας), κ. Κόλιας Γ. ( πρώην Πρόεδρος), Στάμου Πέτρος (Κοιν. Σύμβουλος μειοψηφίας ) , κα Χαμηλάκη Γιούλη (Εθελόντρια τμήματος Περιβάλλοντος & Δ/τρια Γραφείου του Δημάρχου του Δήμου Παιανίας), κος Κιρκίστσος ( Περιβαλλοντολόγος) και ο εθελοντής κ. Ρώσσης Χρστ. της ομάδας ενεργών πολιτών Βαρνάβα.

Η ατμόσφαιρα ζεστή με έκδηλο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων για την επιτυχία υλοποίησης του Προγράμματος ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ / ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑ.

Εξαιρετική η παρουσίαση ομιλία της Κας Χαμηλάκη, και του Κου Κιρκίστσου. Νέοι άνθρωποι με πάθος και αφοσίωση μίλησαν για την αναγκαιότητα της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, την προστασία του Περιβάλλοντος αλλά κυριότερα για την απαιτούμενη ευαισθησία και ενεργή συμμετοχή όλων μας στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

Πολύ καλή η οργάνωση της ημερίδας για την οποία δούλεψαν σκληρά Κοινοτικοί υπάλληλοι και εθελοντές. Μοιράστηκαν, προσκλήσεις, φτιάχτηκε έντυπο υλικό, διακοσμήθηκε η αίθουσα με επιγραφές Poster ανακύκλωσης κλπ μέχρι και κάδος κομποστοποίησης υπήρχε για να καταλάβουμε πόσο εύκολα γίνεται η ανακύκλωση στην πηγή δηλαδή στο σπίτι μας.

Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για την συμβολή ,τους ομιλητές αλλά και τους Κοινοτικούς υπαλλήλους την κα Μίχα, τον κ. Πείρο αλλά και όλους τους αφανείς υπαλλήλους της Κοινότητας που βοήθησαν και βοηθούν για την επιτυχία του προγράμματος.

Στα καφενεία, στην πλατεία, στις γειτονιές …όλοι μιλούν με ενδιαφέρον για το σημαντικό πρόγραμμα ανακύκλωσης της Κοινότητας Βαρνάβα. Όλοι θέλουν να προσφέρουν και να γίνουν συντελεστές στην επιτυχία.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΟΥΡΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΠΝΕΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΒΑΡΝΑΒΑ ΤΩΡΑ.


2 comments:

  1. Ημουν και εγώ εκεί. Συγχαρητήρια στους οργανωτές και στους ομιλητές.
    Με εντυπωσίασε η ομιλία της κας Χαμηλάκη.
    Η αίθουσα ήταν σχεδόν γεμάτη, αλλά με ενόχλησε η απουσία μελών Δ.Σ των συλλόγων και ιδιαίτερα του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέων Κατοίκων.

    ReplyDelete
  2. Ναι πιστεύω ότι θα πετύχουμε. Η συνέπεια στην οργάνωση και η υποστήριξη που προσφέρεται απ όλους θα σιγουρέψουν την επιτυχία.

    Προσέξτε αυτούς που δηλώνουν συμπαράσταση στα λόγια και δεν προσφέρουν δουλειά ουτε δράση, αλλά εντυπωσιασμό.

    ReplyDelete

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε χρειάζεται. Γράψτε την γνώμη σου. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου.