ΒΑΡΝΑΒΑΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ


Το ότι το πρόγραμμα ανακύκλωσης στην Κοινότητα έχει πάψει να εφαρμόζεται στην πράξη παρά μόνο υπάρχει στα χαρτιά είναι γνωστό σε όλους τους Βαρναβιώτες.

Η περιβαντολογική επιβάρυνση συνεχίζει να υφίσταται αφού οι κάδοι ανακύκλωσης αδειάζονται στα ίδια φορτηγά με τα κοινά απορρίμματα που προφανώς καταλήγουν στις ίδιες χωματερές κάτι το οποίο δεν φαίνεται να συγκινεί κανέναν δημοτικό παράγοντα.

Η σιγήν ιχθύος που τηρείται από την κοινοτική αρχή για το θέμα, με εξαίρεση κάποιες αόριστες δικαιολογίες που σερβίρονται στους απορημένους συμπολίτες που τολμούν να εκφράσουν τα παράπονα τους, είναι τουλάχιστον ύποπτη.

Τι πράσινοι, τι κίτρινοι, τι μπλε κάδοι. Όλοι για σκουπίδια είναι.

Με την χωματερή του χωριού, τι γίνεται, πότε θα κλείσει?

Τεράστια τα προβλήματα του συνεργείου περισυλλογής απορριμμάτων. Η έλλειψη προσωπικού και μέσων, καθιστούν την περισυλλογή προβληματική.
Σκουπίδια παντού στις πανέμορφες ρεματιές, στις άκρες των δρόμων, στις εισόδους και εξόδους του χωριού, στο δρόμο για παραλία κτλ…

Νομίζουμε πως έφτασε η ώρα οι υπεύθυνοι να δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις για το ζήτημα και να αφήσουν τις θριαμβολογίες για την δήθεν λύση του προβλήματος των σκουπιδιών.

No comments:

Post a Comment

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε χρειάζεται. Γράψτε την γνώμη σου. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου.